2810731776-2810731777-2810201076 Παραδόσεις κατ' οίκον Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00 πμ - 4:00 μμ

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι

Προ Φ.Π.Α.

No products in the cart.

Τροποι Αποστολης

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

  1.  Παραλαβή από την αποθήκη μας ή το κατάστημα μας στο Ηράκλειο Κρήτης. (Δωρεάν)
  2.  Αποστολή με δικό μας μεταφορικό μέσο. Η παράδοση γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού και γίνεται επί πεζοδρομίου ή στην είσοδο του καταστήματος σας. Επίσης δυνατότητα παράδοσης υπάρχει μόνο για το Ηράκλειο Κρήτης (όλο το χρόνο), για Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο, Σίσση, Μάλια, Χερσόνησο, Γούβες, υπάρχει αυτή η δυνατότητα μόνο κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν.
  3.  Αποστολή στην Αθήνα. Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα που θα επιλέξετε στην διεύθυνση σας στην Αθήνα. Το κόστος αποστολής είναι 15 € (+ Φ.Π.Α.) ανά παραγγελία. Για μεγάλες παραγγελίες, π.χ. παλέτα, ενδέχεται το κόστος αυτό να αυξηθεί (σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει ενημέρωση).
  4.  Αποστολή στην Υπόλοιπη Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση, επιλέξτε τη αποστολή (2) Με δικό μας μεταφορικό μέσο και γράψτε μας στις παρατηρήσεις σε πιο πρακτορείο στην περιοχή σας θέλετε να τα στείλουμε. Αν δεν γνωρίζετε, θα επιλέξουμε εμείς. (Το πρακτορείο το πληρώνετε εσείς κατά την παραλαβή).
  5.  Αποστολή με Courier. Θα πληρώσετε εσείς τον courier κατά την παραλαβή των προϊόντων. Αυτή η μέθοδος συνίσταται για αγορές μικρές σε όγκο και βάρος. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για το κόστος προτού τα αποστείλουμε. (Υπάρχει δυνατότητα επιλογής courier).